Turkiyenin IRC Portali
September 03, 2010, 08:05:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: YILLARIMIZI BURADA HARCADIK  (Read 200 times)
Gizli_Gercek
IRCTurk

6690 admin@sinereklam.com
View Profile WWW Email
« on: April 15, 2010, 11:23:46 AM »

vay be . gecen gün pc deki klasörlerimi kurcalarken irc ile alakalı dosyaları görünce bir şu siteye giriyim dedim halan hayattamıyız diye.baktımki hayattaymişiz.cok şey değişmiş belki şimdi 2 admin bi ben bi kaç kişi daha vardır ama olsun.ben buraya girince eski günlerim aklıma geldi. nerdesiniz millet Smiley ama bu siteye saygım büyük.4 yılımızı burada geçirdik.kendimizi burda geliştirdik zamanında.emegi gecen arkadaşlara ve özellikle PHENO  adminimize kardeşimize abimize diyim. emeklerinden dolayı cok teşekkür ediyorum.ben halan burda olmaya varım devam edecekse bu site eskisi gibi her zaman haziriz . bunu gören yorum yazarsa sevinirim eskilerden kim kaldı bilmek isterim.iyi günler
« Last Edit: April 15, 2010, 11:28:54 AM by Gizli_Gercek » Logged
PheNo
Administrator
IRCTurk

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: April 16, 2010, 04:53:13 PM »

IRCTurk, Turkiye'de IRC'nin populer oldugu donemlerde bu islerle ugrasan herkesin mutlaka bir seyler ogrendigi ve bilgilerini paylastigi bir portaldi. Kapanma sureci de IRC'nin artik populerligini yitirmesiyle birlikte geldi. Site su anda arsiv olarak acik. Ne kadar acik kalir, ne olur bilemiyorum Smiley.
Stonkeep
Administrator
IRCTurk

35717717 Stonkeep
View Profile WWW
« Reply #2 on: April 18, 2010, 01:58:51 AM »

Gerkcekten guzel gunlerimiz gecti, hem bu sitede hem de IRC aleminde. O gunleri mumla ariyorum desem yalan olmaz. Siteyi Pheno'nun da dedigi gibi sadece arsiv olsun vede eski gunleri analim die actim. Ne zaman'a kadar acik kalir, ne zaman kapanir bilmiyorum Wink. Garantisi yok yani.

Eskileri aramizda tekrardan gormek guzel.

IRCTurk...
Gurhan
Administrator
IRCTurk

962745
View Profile Email
« Reply #3 on: July 06, 2010, 12:01:10 PM »

Benim Adim Gecmemiş üzüldüm şimdi :d
Pages: [1]
  Print  

Jump to: